Sikkerhetskurs bane KL A og A2

Trafikkskolen åpner igjen! Viktig informasjon om smitteverntiltak ved trafikkskoler. Se informasjon i menyen.

Sikkerhetskurs bane KL A og A2

3.3 Sikkerhetskurs i presis kjøreteknikk for klasse A2 og A

Sikkerhetskurs i presis kjøreteknikk er obligatorisk for klasse A2 og A. Gjennom kurset skal motorsykkelførerens kjøretekniske kompetanse videreutvikles. Gode arbeidsvaner og teknikker for bremsing og styring av motorsykkelen skal være etablert før kurset gjennomføres.

Kurset er på 4 undervisningstimer.  Av dette gjennomføres 3 timer som en sammenhengende praktisk øving på bane eller lukket område, resterende tid fordeles til planlegging, refleksjonspauser og oppsummering jf. § 9-10.

Eleven kan benytte egen motorsykkel i dette kurset. Elever under 22 år som ønsker å benytte egen motorsykkel, må bruke en motorsykkel i klasse A2. Hvis motorsykkelen ikke er godkjent som lærevogn, jf. §4-3, må den oppfyllet kravet til en motorsykkel i klasse A2 slik dette er definert i førerkortforskriften. 

Hver lærer kan undervise inntil 3 elever samtidig på dette kurset, jf. § 9-10

Ta kontakt

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker rh-trafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Røyken & Hurum Trafikkskole A/S i Hurum - Drammen - Lier og Drøbak kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn